Jeugdcommunicatie is onderdeel van mijn Praktijk Jeugdcommunicatie Ellen en speciaal bedoeld voor jongeren tot 25 jaar.

In mijn praktijk werk ik als kinder- en jeugdtherapeute met jongeren die niet lekker in hun vel zitten. Dat kan allerlei redenen hebben. Soms weet je die reden zelf wel, maar het kan ook zijn dat je niet weet waar het rotgevoel vandaan komt.

Sommige gevoelens horen bij het puber zijn en gaan vaak vanzelf weer over als je ouder wordt. Maar als het nare gevoel al zo lang duurt dat je er teveel last van krijgt, kan het nodig zijn om met een neutraal en deskundig iemand te praten, die zonder oordeel naar je luistert en je helpt tot inzichten te komen.

Ook kunnen er dingen om je heen gebeuren waar je geen grip op hebt zoals: ziekte, ouders die uit elkaar gaan, het overlijden van iemand die je goed kent, onbegrip bij docenten of je buitengesloten voelen t.o.v. leeftijdsgenoten.

Wil je jezelf beter begrijpen of meer grip krijgen op je nare gevoelens? Wil je met iemand praten die vertrouwelijk met je informatie om gaat en ervaring heeft met jouw soort problemen?

Vanaf 16 jaar kun je je aanmelden zonder ouders/verzorgers. Ben je jonger dan is het wel nodig dat je ouders van de aanmelding op de hoogte zijn maar inhoudelijk informeer ik ze alleen als jij me daarvoor toestemming geeft.